Grantiepakket

Op elke occasion die u via de Toyota Voordeel dealer aanschaft ontvangt u altijd de vier onderstaande garanties. 

6 maanden Bovag garantie*

Al jarenlang is Bovag een begrip in Nederland als het gaat om garantie. Ook als u bij uw Toyota voordeel dealer een occasion koopt profiteert u van de zekerheid die een Bovag garantie u biedt. U kunt bij Toyota's jonger dan 10 jaar (die minder dan 150.000 kilometer hebben gereden) deze Bovag garantie zelfs verlengen naar 12 maanden Bovag voor slechts € 95,- Naast de Bovag garantie ook nog 6 maanden garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (banden, remmen, uitlaat, accu, etc.)

Nieuwe APK bij aflevering

Als uw occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zal uw Toyota dealer uw occasion, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand

Bij elke Nederlands geleverde Toyota wordt de kilometerstand gecontroleerd aan de hand van het NAP systeem. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaats-systeem.

Gratis Pechhulp in heel Europa

Iedere koper van een Toyota occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in vrijwel heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km. Als u uw Toyota door uw Toyota dealer laat onderhouden, dan verlengen we deze Pechhulp service jaarlijks gratis met 12 maanden, ongeacht hoe oud uw Toyota is! Tel uit uw besparing!

*  Bovag garantie is van toepassing op occasions met een consumentenverkoopprijs van meer dan € 4.500,-. Voor Toyota occasions onder de € 4.500,- wordt de occasion geleverd met Toyota Occasion Garantie die inhoudelijk vergelijkbaar is met de Bovag garantie. Vraag de Toyota dealer naar de voorwaarden.