Afleverkosten

Toyota is ook transparant als het om afleverkosten gaat. De getoonde prijs is inclusief afleverkosten t.w.v. € 599,-

De afleverkosten zijn inclusief:

 • Afleverbeurt inclusief eventueel aanvullende werkzaamheden. Op het moment dat uw Toyota occasion aan u wordt afgeleverd heeft uw auto een volledige afleverbeurt ondergaan. Mocht het noodzakelijk blijken om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van banden of remblokken) dan zal uw Toyota voordeel dealer dit direct voor u doen, zodat u zeker weet dat u niet met onverwachte kosten komt te zitten.
 • Volledige poetsbeurt en reiniging van interieur. Uw nieuwe occasion wordt voor aflevering zeer zorgvuldig gepoetst. Daarbij wordt ook het interieur volledig gereinigd. Uw nieuwe Toyota occasion wordt ‘zo goed als nieuw’ aan u afgeleverd.
 • Halve tank brandstof. Bij aflevering is de brandstoftank tenminste voor de helft gevuld zodat u een eerste bezoek aan het tankstation nog even kunt uitstellen.
 • Zit er een distributieriem in uw occasion en moet deze vervangen binnen één jaar of 10.000 km dan doen wij dat voor u. P.s. in de meeste Toyota’s zit een ketting welke onderhoudsvrij is. 
 • Wij leveren u Toyota occasion af met minimaal 3 mm banden. U staat niet gelijk voor de APK norm van 1.8 mm. 
 • Gratis computer update van Motor Management Systeem
  Bij elke Toyota controleren wij of deze de laatste Motor Management Systeem update gehad heeft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een verouderd of verkeerd afgesteld Motor Management Systeem. Dit kan alleen gedaan worden door de Toyota computer bij ons. Deze is verbonden met Toyota Europa en verzorgt en upload automatisch de nieuwste Motor Management Systemen.
 • Hybride aandrijving en batterij check (Hybrid Health Check)
  Heeft u een Toyota hybride gekocht dan zorgen wij ervoor dat de hybride aandrijving en batterij gecontroleerd worden. Wij kijken of de batterij nog functioneert en of de hybride aandrijving goed werkt. Tevens updaten wij de nieuwste Hybride Software in uw Toyota Hybride. Extra garantie op het hybride systeem is ook mogelijk. Vraag naar de actie.